Dutch

Ik ben maar één van de vele stemmen van mijn generatie. We zwemmen in een constante golf van informatie, maar we zullen niet verdrinken; de democratisering van kennis kan en zal in ons voordeel worden gebruikt.

Kun je onze stemmen horen?

Wij zijn de vrouwen, de jongeren, de precairen, de armen, de verschoppelingen, de ander; we zijn wakker en we zijn woedend.

Onze creativiteit zal niet onderdrukt worden en verward worden met voorbijgaande kinderachtigheid. Onze ideeën zullen niet worden verpletterd door je vertekende en statische visie van de realiteit. We zijn bewust. We zijn waakzaam. Wij zijn wakker.

Woorden bouwen en vernietigen, vormen en worden gevormd door onze perceptie van de wereld. Woorden zijn de bewuste of onbewuste weerspiegeling van ons eigen bewustzijn, de voelbare manifestatie van onze ideeën.

Woorden brengen mensen bij elkaar. Woorden kunnen ons kracht geven. Kunst kan ons kracht geven. Verbeelding kan ons kracht geven.

Verbeelding is belangrijk. Kunst is belangrijk. Woorden zijn belangrijk.

Het is tijd om de neutraliteit, die ons onder de sluier van beleefdheid is opgelegd, in de steek te laten. Wij zijn niet goed gemanierd. Wij zijn de beesten die je ons hebt gemaakt.

De gevaarlijken, de verwarden, de paranoïden, de slachtoffers, de heiligen, de zondaars, de neurotici, alle erotische voorstellingen en de Oedipus-fantasieën, de duistere sterrenstelsels van je geldgestuurde zwakke, heteronormatieve verbeelding. Wij zijn de anderen.

Bestaan is weerstand als je de status-quo uitdaagt.

Onze stemmen zullen worden gehoord.
De sluimering van vrede en onderwerping is al lang voorbij. We zullen onze plaats innemen. We zullen onze ruimte nemen. Wij zullen zichtbaar zijn.
Wij zullen volledig, compleet en zonder schuldbewust bestaan.
Je hebt gelijk, de revolutie zit in onze hoofden. Wij zullen deze volledig tentoonstellen.

En jij zult luisteren.

 

DUTCH
PDF Download
Advertisements